dimarts, 4 de novembre del 2014

Tema 2. La competència digital del professorat (model TPACK)

Tots el docents posseïxen unes competències, les quals fan referència al conjunt d’habilitats, coneixements i estratègies que el docent utilitza per a portar a terme un bo ensenyament. Però, aquestes competències s’estan veient modificades pel desenvolupament de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) que s’estan incloent en el mètode d’ensenyança-aprenentatge. Per tant, el mestre haurà de tindre unes competències digitals, a més d’adaptar el contigut a les noves tecnologies, obtenint aixi  uns nous rols del Mestre.

D’aquest mode, sorgix un nou model educatiu conegut com TPACK que consisteix en la inclusió de les noves tecnologies a l’aula. L’objectiu principal del model  és intentar integrar tres tipus de coneiximent que són el coneixement tecnològic, pedagògic i de continguts.



Per a concloure aquest punt,  hem dir que per a realizar les activitats predrem decisions curricular, pedagògiques i tecnològiques, així no deixarem de costat cap apartat important a desenvolupar a l’aula.


               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada