dilluns, 17 de novembre del 2014

Tema 4. Internet aplicat a l'educació: Blog, Wiki, Webquest, Miniquest i cacera del tresor.


En aquest tema expossat a classe per les nostres companyes, Observem 4 apartats:                               
  1. Blog és molt fàcil d'utilitzar, gratuit e interactiu. Aci el autor pot publicar tot el que vuiga tant text, com imagen, videos...                                                                                              
  2. Wiki és un tipus de web que és desenvolupa de manera col·laborativa per un grup de gent (usuaris), per tant és una bona opció per a utilitzar-la amb els pares dels alumnes o a l'aula quan vuiguen treballar en grup.                                                                                  
  3. Cacera del tresor és una activitat on se li dòna a l'alumne una sèrie de direccions webs on ell ha d'entrar i fer una recerca de l'informació per a contestar a les preguntes plantejades.  L'estructura és: Introducció, preguntes, recursos i la pregunta gran.                                                        
  4. Webquest és una activitat guiada en la que se li proposa a l'alumne una activitat i un procés de traball amb recursos d'internet. algunes de les caracterìstiques d'aquesta són: motivadora, treball colaboratiu, atractiva, estratègies didàctiques...Dintre de la Webquest estan la Miniquest, Earthquest, Mapquest, Tubequest i Blogquest.                                                     Totes aquestes Webs poden ser utilitzades a l'aula d'educació i d'aquest mode, els alumnes aprenen d'una manera divertida.    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada